Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

OK-LIVING, EZEK VAGYUNK MI

Szép, modern bútorok és konyhák minden pénztárcához

Az OK-Living bútorgyártó cég és online bútoráruház stílusos és modern bútorokat kínál. Jelenleg 42 webshopunkkal

Küldetésünk, hogy megfizethető áron megvalósítsuk az Ön lakással kapcsolatos álmait.

Az alapítás helyszínén és egyben fő telephelyünkön, Brandenburg an der Havelben munkatársaink kellemes légkörben, zöld környezetben, nagyszerű OK-Living dizájnokat terveznek, valamint új bútor- és lakberendezési ötleteket dolgoznak ki.

Különösen büszkék vagyunk a VICCO és a VitaliSpa nevű saját márkáinkra. Mindkét márka a kreatív és a modern koncepciót ötvözi divatos megjelenéssel, kiváló minőségű anyagokkal, és mindezt megfizethető áron.

A termékválaszték a ház minden területére és helyiségére kiterjed. Ezenkívül nagy befogadóképességű, modern konyhabútorok hatalmas választékát kínáljuk, korszerű álomkonyhák széles skáláját. Röviden: nálunk megtalál mindent, ami ahhoz szükséges, hogy otthonában jól érezze magát.

OK-LIVING SZÁMOKBAN

2022-ben 151 millió eurós éves forgalmat értünk el, több mint 2,4 millió csomagot juttattunk el a címzettekhez, szebbé téve ezzel jó néhány ember otthonát.
MEHR INFO
Az OK-LIVING üzleteinken kívül számos speciális üzletet is üzemeltetünk, mint például sminkasztal-, raklapkanapépárna-, konyhabútor- és gyermekbútor- üzleteket.
MEHR INFO
42 üzletünkkel nemcsak Németországban és Ausztriában, hanem számos más európai országban is jelen vagyunk.
MEHR INFO

A VÍZIÓNK


Olyan bútorokat tervezünk és készítünk, amelyek lenyűgöző funkcionalitást kínálnak, ugyanakkor jó minőségűek és egyedi tervezésűek is – és mindezt megfizethető áron!

Törekvésünk, hogy modern, megfizethető bútoraink segítségével bárki megteremthesse álomotthonát. Szívügyünk a lakberendezés, és mindig vásárlóink szempontjait tartjuk szem előtt.

Elemző és gyártó részlegünk nap mint nap új, innovatív ötleteket, valamint kiváló minőségű anyagokat keres, hogy az Ön otthonát olyan csodálatos hellyé varázsolhassa, ahol Ön igazán jól érzheti magát. Mindez csak kellemes környezetben, jó kollégákkal és tiszteletteljes bánásmóddal valósítható meg.

A FELADATUNK


Innovatív vállalatként nemcsak a különleges bútorok készítése fontos számunkra,hanem a fenntartható és környezetbarát gyártás is. Feladatunknak tartjuk többek között a következőket is:

 • Felelősségteljes és környezetbarát bútorgyártás
 • Innovatívan, egyszerűen összeszerelhető bútorok – a lehető összeszerelés és jól használható összeszerelési videók
 • Elégedett kollégák és fenntartható munkakörülmények
 • A legjobb anyagok folyamatos keresése
 • 100%-os ügyfélelégedettség és példaértékű szerviz
 • Egyedi, modern dizájn
 • Kedvező és megfizethető lakberendezési megoldások kidolgozása
Több mint 5.000
TERMÉKEK

VICCO és VitaliSpa – két erős márka, melyeket kiváló dizájn és magas minőség jellemez. Dizájn kedvező áron!

Több mint 5,5 m
ELADÁSOK

R-Line és Fame-Line nevű konyhablokkjainkkal konyhabútorok hatalmas választékát kínáljuk, és megfizethető alternatívát kínálunk vásárlóinknak konyhájuk berendezéséhez.

TÖBB MINT 63,000
ÉRTÉKELÉSEK

A Németországban és Európa-szerte található raktáraink rövid szállítási útvonalakat tesznek lehetővé, melynek köszönhetően a bútorkereskedelemben szokatlanul gyors szállítási határidőket tudunk biztosítani ügyfeleinknek.

TÖRTÉNETÜNK

20 éve Ok-Living

 • 2002

  Több mint 20 évvel ezelőtt a Westphal testvérek, Ingo és Frank, a Havel folyó partjánál fekvő gyönyörű Brandenburg városában alapítottak egy gyermekbútorokat és egyéb bútorokat forgalmazó üzletet.

 • 2004

  Kevesebb mint két év elteltével elkezdtük online is – különböző platformokon, például az eBay-en – árulni termékeinket.

 • 2005

  A következő évben ünnepelhettük az első milliós forgalmat. Abban az időben ez rendkívül jelentős esemény volt számunkra, és mérföldkőnek számított azon az úton, hogy a bútorok online kereskedőjévé váljunk.

 • 2006

  Termékválasztékunk számos izgalmas, újabb termékkel bővült, ezzel egyidejűleg egy nagyobb, 4500 m²-es raktárba költöztünk Brandenburg an der Havel-ben.

 • 2008

  Termékpalettánk folyamatosan bővült, az eladások is, így 2 évvel később tovább növekedtünk. A raktárterületet ebben az évben 8700 m²-re növeltük.

 • 2010

  Termékeinket már külföldön is megismerték, és a szomszédos Ausztriába való terjeszkedéssel megtettük az első lépést a nemzetközi céggé válás útján.

 • 2013

  A vezetőség megvásárol egy kb. 40 hektáros, kb. 55 futballpányi komplexumot, a régi laktanya területét Brandenburgban. Ebből összesen kb. 20 000 négyzetméter saját használatú iroda- és raktárterület lesz.

 • 2015

  Megnyitjuk első saját webáruházunkat. A gyermekbútorok mellett a nappali, a fürdőszoba és a konyha egyéb berendezési tárgyai, valamint a kerti és szabadidős termékek is a kínálatunk részévé váltak.

 • 2017

  A telephelyen belül átköltöztünk egy új, dizájnos, nyitott terű irodába, ahol nagyon jó érzés dolgozni.

 • 2018

  Két további raktárunk nyílt Németországban Kijevben pedig egy új cégközpontunk.

 • 2019

  Egy további, milánói raktárhelyszín is az OK-hálózat részévé vált.

 • 2020

  Saját boltunk új színt kap. Innovatív szoftverek, exkluzív árucikkek, egy nagyszerű csapat és egy modern név: megszületett az OK-Living.

 • 2021

  Az új OK-Living.de online üzletünk sikeres elindítása után további különleges üzleteket alapítunk, amelyek még konkrétabban teljesíthetik ügyfeleink lakberendezési elképzeléseit. Az OK-Junior oldalon például gyermekbútor-ötletek találhatók, az OK-Kitchen pedig a jobb vásárlási élmény érdekében intelligens konyhakonfigurátorral várja a honlap látogatóit.

 • 2022

  10 újabb OK-Living-Shop nyílt összesen további 10 országban.

 • 2023

  Az OK-Living növekszik, februártól további 3 országban kezdjük meg az értékesítést.

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.60 / 5.00
a 73602 értékelésből