Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €
1

Rendelését 30 napon belül, indoklás nélkül ingyenesen visszaküldheti nekünk.

2

Írjon nekünk egy e-mailt a rendelési számmal, és ingyenes visszaküldési címkét kap a rendeléséhez.

3

Csomagolja be a rendelést a kézhezvételnek megfelelően, és csatolja a visszaküldési szelvényt a csomaghoz úgy, hogy jól látható legyen.

4

A csomagot egy szállító cég veszi át Öntől.

5

Miután megkaptuk visszaküldését, az eredeti fizetési módra visszatérítjük.

Lemondási információk

Elállási jog

Az elállási jog a fogyasztókat illeti meg, mint olyan természetes személyeket, akik olyan célból kötnek jogügyletet, amely nem döntően kereskedelmi vagy önálló szakmai tevékenységének tulajdonítható.

 • Önnek jogában áll a szerződést egy hónapon belül indoklás nélkül elállni.
 • Az elállási időszak egy hónap attól a naptól számítva, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél az árut birtokba vette.

Gyakorolja az elállási jogot

 • Elállási jogának gyakorlásához egyértelműen tájékoztatnia kell bennünket arról, hogy el kíván állni a szerződéstől.
 • A lemondási határidő betartásához elegendő, ha az elállási határidő lejárta előtt elküldi az elállási jog gyakorlásáról szóló értesítést.
 • Használhatja az Önnek biztosított lemondási űrlap mintát.

A visszavonás következményei

 • Miután Ön a szerződéstől elállt, kötelesek vagyunk visszafizetni Önnek az Öntől kapott összes fizetést, beleértve a szállítási költségeket is, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön értesítésének kézhezvételétől számított tizennégy napon belül. az elállási szerződésről tájékoztatták.
 • A visszafizetéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, mint amit az eredeti tranzakciónál használt, kivéve, ha másfajta visszafizetésről kifejezetten megállapodtak Önnel.
 • A visszatérítést mindaddig visszautasíthatjuk, amíg vissza nem kaptuk az árut, vagy amíg nem igazolta, hogy visszaküldte az árut.

Lemondási űrlap minta


Ha fel szeretné mondani a szerződést, kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, és küldje vissza nekünk.

Nál nél: OK Living GmbH & Co. KG Upstallstrasse 13, 14772 Brandenburg

Faxszám: +493381799572
E-mail cím: info@ok-living.de

Én/mi (*) ezúton visszavonom az általam/általunk (*) az alábbi áruk vásárlására (*)/az alábbi szolgáltatás nyújtására (*) kötött szerződést (*)

Megrendelés dátuma (*) / átvétel dátuma (*)

A fogyasztó(k) neve A fogyasztó(k) címe A fogyasztó(k) aláírása (csak papíralapú bejelentés esetén)

Dátum

(*) A nem megfelelőt áthúzzuk.


Az áru visszaküldése

 • A csomagként feladható küldeményeket köteles haladéktalanul, de legkésőbb attól a naptól számított tizennégy napon belül visszaküldeni vagy átadni nekünk, amikor a szerződéstől való elállásáról értesített bennünket.
 • Mi álljuk a visszaküldés költségeit.

Az áru értékvesztése

 • Csak abban az esetben vállal felelősséget az áru értékcsökkenéséért, ha ez az áru olyan kezeléséből adódik, amely túlmutat az áru típusának, tulajdonságainak és működésének ellenőrzésén, és nem volt szükséges.

Kizárási vagy lejárati okok

 • Nincs elállási jog az egyedileg gyártott vagy személyes igényekre szabott áruk szállítására vonatkozó szerződések esetén.
 • Az elállási jog idő előtt elévül a lepecsételt áruk esetében, ha a zárat a kiszállítást követően eltávolították, illetve az olyan áruk esetében, amelyek a kiszállítást követően elválaszthatatlanul összekeveredtek más árukkal.

Visszaküldési feltételek

 • Ha vissza szeretné küldeni megrendelését, egyszerű és problémamentes visszaküldési folyamatot kínálunk. Termékeit a megrendelés kézhezvételétől számított 30 napon belül ingyenesen és indoklás nélkül visszaküldheti nekünk.
 • A visszaküldési folyamat elindításához vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben a rendelési számmal. Miután megkaptuk e-mailjét, ingyenes visszaküldési címkét biztosítunk a visszaküldéshez.
 • A visszaküldési szelvény kézhezvétele után gondosan csomagolja be a tételeket az eredeti csomagolásba, hogy ne sérüljön meg szállítás közben. Csatolja fel a csomagon jól látható visszaküldési szelvényt.
 • Küldje vissza a csomagot a tértivevény kézhezvételétől számított három napon belül a visszaküldési szelvényen található utasításokat követve. Kérjük, vegye figyelembe a megadott szállítási lehetőségeket, hogy a visszaküldés megfelelően eljusson hozzánk.
 • Miután megkapjuk visszaküldését, ellenőrizzük a tételek állapotát. Az ellenőrzés befejezése után körülbelül 14 napon belül visszatérítjük a visszatérítést az eredetileg használt fizetési számlára.
 • Szeretnénk a lehető legegyszerűbbé tenni a visszaküldési folyamatot. Ha további kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal. Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.
Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.59 / 5.00
a 70587 értékelésből