Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Fizetési módok


Az ok-living.co.uk oldalon biztonságosan és kényelmesen fizethet. Annak érdekében, hogy a megrendelés a lehető legkényelmesebb legyen az Ön számára, és hogy biztosítsuk a gyors szállítást,

különböző fizetési módokat biztosítunk Önnek az Mollie fizetési szolgáltatón keresztül.

Előrefizetés

Fizetés banki átutalással

Előrefizetés

Banki átutalással is fizethet. 
Kérjük, hogy a Fizetési mód előre számla összegét a megrendelés számának feltüntetésével a fizetési indoklásban a következő számlára utalják át:

Tulajdonos: Oskar-Kinderland GmbH u. Co. KG
IBAN: DE67 1207 0000 0378 3800 01
BIC: DEUTDEBB160

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tapasztalatok szerint a banki átutalások 1-2 munkanapot vesznek igénybe. Egyedi esetekben azonban az érintett hitelintézetektől függően ez hosszabb időt vehet igénybe. Amint tudjuk rendelni és lefoglalni a fizetését, kap tőlünk egy visszaigazoló e-mailt.

Fontos: Kérjük, hogy a fizetési indoklásban mindig adja meg az e-mail visszaigazolásban szereplő rendelésszámot. A megrendelését a fizetés beérkezése után (a készlet erejéig) kiszállítjuk.

PayPal

Fizetés PayPal-on keresztül - biztonságos és egyszerű

PayPal

A rendelési folyamat során Önt közvetlenül a PayPal-hoz irányítjuk át. 
Amint megkaptuk a fizetését, ami általában néhány percen belül megtörténik, a megrendelését a készlet erejéig elküldjük. 

Ha a PayPal 10 nap elteltével sem tud fizetési bizonylatot küldeni, a PayPal automatikusan törli az ügyfél megrendelését. 

Még nincs személyes PayPal-fiókja? Ezután néhány kattintással regisztrálja bankszámláját a www.paypal.com oldalon. A PayPal regisztráció csak néhány másodpercet vesz igénybe, mivel csak az e-mail címét, a címét és a banki adatait kell megadnia. Mostantól biztonságosan és ingyenesen vásárolhat az interneten anélkül, hogy banki adatait harmadik félnek átadná.
Ha visszaküldi az árut, a megfelelő összeget visszautaljuk a PayPal számlájára.
Fontos: Az összeget már a rendelési folyamat során automatikusan levonjuk az áru értékéből.

Azonnali banki átutalás

Még gyorsabban azonnali banki átutalással

Azonnali banki átutalás

Azonnal fizetett - azonnal szállított: Fizessen egyszerűen és biztonságosan online banki fizetéssel (PIN/TAN) közvetlenül a megrendelés befejezése után. 

Fontos: A megrendelését a fizetés beérkezése után azonnal kiszállítjuk (a készlet erejéig). Az adatok megadása SSL-titkosítással történik a sofort GmbH TÜV által jóváhagyott fizetési oldalán keresztül. Így a kifizetés azonnal visszaigazolható. Az azonnali banki átutalás folyamatáról többet megtudhat az alábbi weboldalon Sofort.
 
Fontos: A szállításra (a készlet erejéig) a megrendelés kifizetése után kerül sor.

Hitelkártya

Mastercard vagy Visa

Hitelkártya

Fizessen kényelmesen és biztonságosan Mastercard vagy Visa hitelkártyájával. Rendelését a fizetés beérkezése után azonnal kiszállítjuk (a készlet erejéig).
Fontos: Ahhoz, hogy az Ön adatainak további jelszóval vagy biztonsági kóddal történő különösen biztonságos feldolgozása biztosított legyen, szükséges, hogy hitelkártyáját regisztrálja a Verified by VISA vagy Mastercard Identity Check (SecureCode) hitelesítési eljáráshoz. A megrendelés elküldése után azonnal megterheljük a hitelkártyáját, ezért tartsa szemmel a hitelkártyája napi és havi limitjét.

Fontos: A szállításra (a készlet erejéig) a megrendelés kifizetése után kerül sor.

Apple Pay

Egyszerűen fizessen gyorsan világszerte

Apple Pay

Az Apple Pay segítségével online fizethet a Safariban vagy az alkalmazásokban, ha az Apple Pay fizetési lehetőségként megjelenik. Az Apple Pay egy modern és biztonságos fizetési mód az online áruházunkban. Egy egyszerűbb, biztonságosabb és privátabb fizetési móddal helyettesíti a bankkártyát és a készpénzt. A beállítás és a használat nagyon egyszerű. Az Apple Pay segítségével minden még gyorsabban fizethető. Csak az iPhone, iPad vagy Apple Watch készülékedre van szükséged, és máris pillanatok alatt fizethetsz online áruházunkban. Az Apple Pay segítségével mostantól minden sokkal gyorsabb.

Az Apple Pay fizetési mód követelményei:
kompatibilis eszköz1 az iOS vagy iPadOS, watchOS vagy macOS legújabb verziójával.

- Egy részt vevő kártyakibocsátó támogatott kártyája.
- Egy Apple ID, amellyel az Apple-eszközük be van jelentkezve.
- Egy Apple ID, amellyel az Apple-eszközük be van jelentkezve.

Az árut a fizetés beérkezését követően a lehető leghamarabb elküldjük (az áru rendelkezésre állásától függően).
Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.59 / 5.00
a 70591 értékelésből