Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Szabadidős és hobbi termékek – A-tól Z-ig


Szűrő
4Cikk
Tetobox 320L Rotenbach Tetobox 320L Rotenbach
Tetobox 320L Rotenbach

70.887 , 00  Ft *

Szürke 9 rekeszes Vicco szekrény Szürke 9 rekeszes Vicco szekrény
Szürke 9 rekeszes Vicco szekrény

117.918 , 00  Ft *

Tetőbox 400L Rotenbach Tetőbox 400L Rotenbach
Tetőbox 400L Rotenbach

126.642 , 00  Ft *

Muhelyszekrény szürke/fekete Muhelyszekrény szürke/fekete
Muhelyszekrény szürke/fekete

38.269 , 00  Ft *

Jól feszerelkezve a pihentető szabadidőhöz vagy a ház körüli és a kerti szorgoskodáshoz

Akár kényelmes hétvégi kertész, akár ügyes hobbi kézműves vagy energikus vízi sportoló, az ok-living-nél mindent megtalál ahhoz, hogy szabadidejét kedvtelése szerint, még szebbé tehesse.

Teljes felszerelés a szabadidőhöz és a kerti munkákhoz

A cipekedés már a múlté. Praktikus SUP és kajak szállító kocsijainkkal, amelyekkel vízi sportfelszereléseit szállíthatja, már kezdődhet is a strandszezon. A könnyű, stabil alumínium állványnak és a széles gumiknak köszönhetően, amelyek az apró szemű homoknak is ellenállnak, biztonságosan szállíthatja a szörfdeszkát, kajakot és egyéb felszerelést a vízhez. És hogy csomagját vagy akár terjedelmes sífelszerelését is könnyedén szállíthassa A-ból B-be, ezen kívül masszív tetőboxokat is kínálunk.

Akik szabadságukat nem feltétlenül a strandon, hanem inkább otthon, a kertben szeretnék eltölteni, most a megfelelő kerti felszerelésekkel és eszközökkel akár még a fűnyírást és a sövénygondozást is könnyűszerrel változtatják kötelességből a kedvenc hobbijukká. Közben pedig, ha kedvük támadna egy kis mozgásra, akkor trambulinjaink gondoskodnak a kerti szórakozásról az egész család számára.

Végre rend és elegendő hely az otthoni műhelyben

Bosszantó, ha az ember szeretne valamit becsavarozni, fűrészelni, lemérni vagy kifúrni, a szerszámokat és eszközöket azonban nem találja ott, ahol utoljára látta. Ha ismerős a helyzet, akkor ideje rendet rakni, helyet csinálni és a megfelelő tárolórendszerek segítségével rendet tartani és rendszerezni a pincében, garázsban vagy a kerti lakban. Ahhoz, hogy több ne kelljen hosszasan keresgélniük, az ok-living-nél a profi és a hobbi mesteremberek egyaránt megtalálják a megfelelő műhelyberendezést.

Inspirációt keres?

Az ok-living a stílusos bútorok és berendezési tárgyak széles választékát kínálja a legkülönbözőbb helyiségek számára. Csak nézzen körül – nálunk mindent megtalál, amivel otthonát még kényelmesebbé teheti. A téli kilátás a kertre keltsen örömteli várakozást, nyáron pedig legyen a kertje a szomszédok körében legkedveltebb helyszín egy grillpartihoz. Alakítsa hát át és tegye igazi látványossággá modern kerti- és teraszbútorainkkal.

Alakítson ki újat vagy egyszerűen csak bővítse meglévő konyháját kiváló minőségű és kedvező árú konyhabútorainkkal keltse életre a főzés örömét szép és hívogató álomkonyhájában. Ne maradjon le aktuális újdonságaink bejelentéséről és ne hagyja ki rendkívüli akcióinkat a kiárusítás során. Egyszerűen iratkozzon fel hírlevelünkre és mindig értesüljön az újdonságokról.

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.60 / 5.00
a 63677 értékelésből