Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Mosogatóegység "Fame-Line", Zöld Arany Country/Arany Power tölgy, 80 cm polccal, munkalap nélkül, Vicco

56 082,00 Ft*

Termékszám: 406673113340619

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Elérhető, szállítási idő 9 - 10 nap

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Ingyenes szállítás és visszaküldés
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Pénzvisszafizetési garancia és 30 napos visszatérítési politika
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Termékinformációk "Mosogatóegység "Fame-Line", Zöld Arany Country/Arany Power tölgy, 80 cm polccal, munkalap nélkül, Vicco"
  • A "Fame-Line" mosogatóegység stílusosan és praktikusan rendezi be otthonát. Az optimális kialakítás univerzálisan illeszkedik minden otthonba.
  • A Fame-Line álló konyhaszekrénnyel nemcsak egy praktikus és funkcionális konyhai alapegységet kap, hanem egy stílusos bútordarabot is, amely feldobja konyháját.
  • MÉRETEK: Ez a konyhabútor 80 cm széles, 81,6 cm magas és 51,6 cm mély. Minden részletes méret a fényképeken látható.
  • ANYAG: Az alapegység 16 mm-es, könnyen ápolható, melamingyanta bevonattal ellátott forgácslapból készült. A frontok kiváló minőségű MDF-ből készülnek.
  • SZÁLLÍTÁSI KÖR: Konyhai alapegység készletben (megjegyzés: a dekoráció nem tartalmazza), összeszerelési útmutató, összeszerelési anyagok.
A Fame-Line konyhai alsószekrény nem csupán tárolóhelyet kínál konyhai eszközeinek és főzőeszközeinek. MDF-frontjaival és lágy zárású zsanérjaival nemcsak elegáns megjelenést, hanem csendes működést is biztosít. A termékcsalád csúcspontja a modulok igény szerinti átrendezésének és további modulok hozzáadásának lehetősége. Így rugalmasan az Ön igényeihez igazíthatja konyhaszervezését. Válasszon a különböző konfigurációk közül, és adjon új lendületet konyhájának a Fame-Line konyhai alsószekrénnyel.
Léclemez, 16 mm


Kiegészítő anyag:
MDF


Felület:
Melamingyanta bevonat


Szerkezet súlya:
24.82 kg


Cikk súlya csomagolással együtt:
26,8 kg

---

SZÁLLÍTÁS: Konyhai alapegység készletben (megjegyzés: a dekoráció nem tartalmazza), összeszerelési útmutató, összeszerelési anyag

A "Fame-Line" konyhai és fürdőszobai bútorokat kínál variálható modulokkal, különböző színekben és méretekben. A puha zárású zsanérokkal és állítható magasságú lábakkal felszerelt termékcsalád rugalmas berendezési megoldásokat tesz lehetővé egyedi modulokkal vagy komplett szettekkel.

Fal színe: Barna
Stil: Vidéki ház
Szín: Zöld Arany Country
Végrehajtás: Alapegységek
anyagvastagság: cm
Szélesség: 80cm
Magasság: 82cm
Hossz: 51.6cm
Súly: 26.8kg
Termék GYIK

Konyhaszekrényeink különböző méretekben érhetők el, így azokat az egyes konyha méretéhez szabhatja. Az összes méretről információt megtalálja az adott termék aloldalain.

Konyhaszekrényeinket magas minőségű anyagokból készítjük, amelyek tartósak és funkcionálisak egyaránt. Gondosan kiválasztott anyagokat használunk szekrényekhez, munkalapokhoz és felületekhez annak érdekében, hogy konyhája ne csak esztétikailag vonzó, hanem strapabíró is legyen. Anyagaink célja, hogy ellenálljanak a konyhai mindennapi igénybevételeknek és hosszú távú örömet nyújtsanak Önnek.

Igen, egyedi igényei szerint összeállíthat egy konyhasort. Azonban rendelkezünk komplett konyhasorokkal és sarokkonyhákkal is a kínálatunkban.

Mivel sok termékünket raktáron tartjuk, a szállítási idő általában csak 1-hét. Az adott termékeknél találhatók meg az pontos információk.

Nem, azonban a szekrények összeszerelése egyszerű és nem igényel speciális képességeket. Részletes összeszerelési útmutatót és összeállítási videókat biztosítunk Önnek, amelyek lépésről lépésre mutatják be, hogyan szerelheti fel könnyedén a szekrényeket.

Konyhaszekrényeink úgy vannak tervezve, hogy magasságuk alapértelmezett módon jól kiegyensúlyozott legyen. Igény esetén azonban egyedi beállításokat is elvégezhet. Sok konyhasornk magasságállító lábakkal van ellátva, amelyek segítségével könnyedén kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei.

Igen, kínálatunkban vannak speciális sarokmodelljeink, amelyek sarokszekrénybe való szereléshez tervezettek.

Ha problémák merülnének fel a szállítással vagy a szállított áruval kapcsolatban, legjobb, ha azonnal felkeres minket. Kérjük, mindig adja meg a számlaszámot és a nevét, hogy gyorsan azonosítani tudjuk a rendelést. Szeretjük termékeinket, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is így lesz. Ezért 30 napos, kockázatmentes próbaidőt kínálunk. Ha elégedetlen a rendelésével, teljes visszatérítést biztosítunk Önnek.

10 az 39 értékelésből

4.64 ki 5 csillagok


69%

26%

5%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.

Kiváló

Nagyon jó

Elfogadható

Nem kielégítő

(A fájlok maximális száma:3, Maximális fájlméret (MB-ban):32, Engedélyezett fájlkiterjesztések:jpg;png)
Nincs kiválasztott fájl

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.60 / 5.00
a 73602 értékelésből