Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Fame-Line" mikrohullámú sütoszekrény 60 cm fehér/zöld-arany vidéki ház félig nyitott Vicco

86 106,00 Ft*

Termékszám: 406673119617319

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Elérhető, szállítási idő 9 - 10 nap

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Ingyenes szállítás és visszaküldés
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Pénzvisszafizetési garancia és 30 napos visszatérítési politika
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Termékinformációk "Fame-Line" mikrohullámú sütoszekrény 60 cm fehér/zöld-arany vidéki ház félig nyitott Vicco"
A Fame-Line konyhasorozat a modern megjelenésu, korszeru és praktikus konyhamodulokat képviseli. A frontok gondosan válogatottak és egyre népszerubbek. A színkombinációk a váz és a front között ideálisan illeszkednek egymáshoz.
A formás és kellemes ajtókilincsek harmonikusan illeszkednek a frontokhoz, és tökéletesen kiegészítik ennek a konyhasorozatnak az összképét. Különbözo szekrénytípusaink minden célra elegendo helyet és tárolási lehetoséget biztosítanak.
A kiváló minoségu softclose zsanérok kényelmes kezelhetoséget biztosítanak, a fiókok elso osztályú fémfutói pedig hosszú élettartamot biztosítanak a konyhabútornak. A szekrények állítható magasságú lábakkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetoen az egyenetlen padlók könnyedén kiegyenlíthetok.

A konyha moduláris felépítése lehetové teszi azt is, hogy a konyhát egyénileg önmaga alakítsa ki. A frontok, az egyes szekrények és azok pozíciója szabadon választható. Használja bátran üzletünket, és állítsa össze saját, személyes konyháját.

Az összeszerelés nagyon egyszeru a szállítási terjedelemben található, illusztrált összeszerelési útmutató segítségével!________________________________________________________________________________

Műszaki adatok

Színek
Ház: Fehér (matt)
Elolap: Zöld
Fogantyú: Fém megjelenés
Láb: Fekete
Elolap: Fekete
Felül: Fehér (matt)

Méretek
Total: 60 x 153,6 x 58,1 cm (SzxHxT)
Elolap: 9,6 cm (H)
Lábfej 4x (magasság állítható): 9,6 - 12 cm

Súly
44 kg

Anyag
Korpusz, oromzat: Fém

Tulajdonságok
- 1x fiók
- 4x lábak
- 1x muanyag fogantyú
- 1x panel
- 60 cm széles sütohöz, mikrohullámú sütohöz alkalmas.________________________________________________________________________________

Szállítási terjedelem

- Konyhaszekrény készletként

Figyelem: a dekoráció nem tartozék.
Fal színe: Fehér
Stil: Vidéki ház
Szín: Zöld
Végrehajtás: Magas szekrények
anyagvastagság: cm
Szélesség: 58.1cm
Magasság: 153.6cm
Hossz: 60cm
Súly: 44kg
Termék GYIK

Konyhaszekrényeink különböző méretekben érhetők el, így azokat az egyes konyha méretéhez szabhatja. Az összes méretről információt megtalálja az adott termék aloldalain.

Konyhaszekrényeinket magas minőségű anyagokból készítjük, amelyek tartósak és funkcionálisak egyaránt. Gondosan kiválasztott anyagokat használunk szekrényekhez, munkalapokhoz és felületekhez annak érdekében, hogy konyhája ne csak esztétikailag vonzó, hanem strapabíró is legyen. Anyagaink célja, hogy ellenálljanak a konyhai mindennapi igénybevételeknek és hosszú távú örömet nyújtsanak Önnek.

Igen, egyedi igényei szerint összeállíthat egy konyhasort. Azonban rendelkezünk komplett konyhasorokkal és sarokkonyhákkal is a kínálatunkban.

Mivel sok termékünket raktáron tartjuk, a szállítási idő általában csak 1-hét. Az adott termékeknél találhatók meg az pontos információk.

Nem, azonban a szekrények összeszerelése egyszerű és nem igényel speciális képességeket. Részletes összeszerelési útmutatót és összeállítási videókat biztosítunk Önnek, amelyek lépésről lépésre mutatják be, hogyan szerelheti fel könnyedén a szekrényeket.

Konyhaszekrényeink úgy vannak tervezve, hogy magasságuk alapértelmezett módon jól kiegyensúlyozott legyen. Igény esetén azonban egyedi beállításokat is elvégezhet. Sok konyhasornk magasságállító lábakkal van ellátva, amelyek segítségével könnyedén kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei.

Igen, kínálatunkban vannak speciális sarokmodelljeink, amelyek sarokszekrénybe való szereléshez tervezettek.

Ha problémák merülnének fel a szállítással vagy a szállított áruval kapcsolatban, legjobb, ha azonnal felkeres minket. Kérjük, mindig adja meg a számlaszámot és a nevét, hogy gyorsan azonosítani tudjuk a rendelést. Szeretjük termékeinket, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is így lesz. Ezért 30 napos, kockázatmentes próbaidőt kínálunk. Ha elégedetlen a rendelésével, teljes visszatérítést biztosítunk Önnek.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.

Kiváló

Nagyon jó

Elfogadható

Nem kielégítő

(A fájlok maximális száma:3, Maximális fájlméret (MB-ban):32, Engedélyezett fájlkiterjesztések:jpg;png)
Nincs kiválasztott fájl

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.59 / 5.00
a 70227 értékelésből