Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Fame-Line" konyhasziget arany power/antracit magasfényu Vicco

157 440,00 Ft*

Termékszám: 406673119508419

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Elérhető, szállítási idő 9 - 10 nap

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Ingyenes szállítás és visszaküldés
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Pénzvisszafizetési garancia és 30 napos visszatérítési politika
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Termékinformációk "Fame-Line" konyhasziget arany power/antracit magasfényu Vicco"
A Fame-Line sorozat konyhamoduljai a modern megjelenésu, praktikus konyhai kialakítást képviselik. A frontok szinte mindegyike magasfényu lakkozott. A frontok színe ideálisan illeszkedik a váz színéhez.
A szépen formázott ajtókilincsek harmonikusan egészítik ki ennek a konyhasorozatnak az összképét. Különbözo szekrénytípusaink minden célra elegendo helyet és tárolási lehetoséget biztosítanak.
A kényelmes softclose zsanérok kényelmes kezelhetoséget biztosítanak, és hosszú élettartamot biztosítanak a konyhabútornak. A szekrények állítható magasságú lábakkal vannak ellátva, amelyeknek köszönhetoen az egyenetlen padlók könnyedén kiegyenlíthetok.

A konyha moduláris felépítése lehetové teszi azt is, hogy a konyhát Ön is egyedileg alakítsa ki. A frontok, az egyes szekrények és azok pozíciója szabadon választható. Használja bátran üzletünket, és állítsa össze saját, személyes konyháját.

Az összeszerelés nagyon egyszeru a szállítási terjedelemben található, illusztrált összeszerelési útmutató segítségével!________________________________________________________________________________

Műszaki adatok

Fém megjelenésu
Láb: Fekete
Frontsor: Fekete
Fekete: Goldkraft

Méretek
Összesen: 90 x 81,6 cm (SzxB)
Lábak: 9,5 - 13 cm (H)

Súly
63,1 kg

Muanyag
Korpusz: forgácslap, 16 mm, furnérozva
Fogantyúk, lábak: Muanyag

Tulajdonságok
- 1x gyógyszerészi alapszekrény 30 cm
- 1x fiókos alapszekrény 60 cm
- 1x polcos sziget alapszekrény 30 cm
- 1x polcos sziget alapszekrény 60 cm.________________________________________________________________________________

Szállítási terjedelem

- 1x konyha készletként

A szállítási tételek esetében a szállítás ingyenes a járda mellé.

A dekoráció nem tartalmazza.
Fal színe: Goldkraft-Tölgy
Szín: Antracit magas fényű
Végrehajtás: Alapegységek
Szélesség: 81.6cm
Magasság: 82cm
Hossz: 90cm
Súly: 63.1kg
Termék GYIK

A konyhasoraink magas minőségű anyagokból készülnek, amelyek mind tartósak, mind funkcionálisak. Gondosan kiválasztott anyagokat használunk a szekrényekhez, munkalapokhoz és felületekhez, hogy biztosítsuk, hogy a konyhája ne csak esztétikailag vonzó legyen, hanem strapabíró is. Az anyagaink célja, hogy ellenálljanak a mindennapi konyhai igénybevételeknek, és hosszan tartó örömöt nyújtsanak Önnek.

Számos konyhasorunkhoz egy magas minőségű munkalap tartozik, amely gondosan illeszkedik a konyhasor tervezéséhez és méreteihez. Azonban széles választékban kínálunk olyan konyhasorokat is, amelyek munkalap nélkül érkeznek, és amelyeket bármilyen a piacon kapható munkalappal egyéni módon alakíthat ki.

Nem, azonban a szekrények összeszerelése egyszerű, és nem igényel speciális képességeket. Részletes összeszerelési útmutatót és videókat biztosítunk, amelyek lépésről lépésre bemutatják, hogyan szerelheti fel könnyedén a szekrényeket.

Igen, a konyhasoraink moduláris kialakításúak, ami lehetővé teszi, hogy a szekrényeket igényei szerint átrendezze vagy kiegészítse. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy idővel alakítsa vagy bővítse konyháját, hogy megfeleljen a változó igényeknek.

Konyhaszekrényeink úgy vannak tervezve, hogy magasságuk alapértelmezett módon jól kiegyensúlyozott legyen. Igény esetén azonban egyedi beállításokat is elvégezhet. Sok konyhasornk magasságállító lábakkal van ellátva, amelyek segítségével könnyedén kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei.

A konyhasorok szekrényei előre fúrt lyukakkal rendelkeznek a fogantyúkhoz. Ön maga helyezheti fel a fogantyúkat, hogy a szekrényeket teljesen összeszerelje. Ez lehetőséget nyújt az ön saját preferenciái és igényei szerinti egyedi fogantyúk kiválasztására.

Mivel sok termékünket raktáron tartjuk, a szállítási idő általában csak 1-hét. Az adott termékeknél találhatók meg az pontos információk.

Ha problémák merülnének fel a szállítással vagy a szállított áruval kapcsolatban, legjobb, ha azonnal felkeres minket. Kérjük, mindig adja meg a számlaszámot és a nevét, hogy gyorsan azonosítani tudjuk a rendelést. Szeretjük termékeinket, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is így lesz. Ezért 30 napos, kockázatmentes próbaidőt kínálunk. Ha elégedetlen a rendelésével, teljes visszatérítést biztosítunk Önnek.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.

Kiváló

Nagyon jó

Elfogadható

Nem kielégítő

(A fájlok maximális száma:3, Maximális fájlméret (MB-ban):32, Engedélyezett fájlkiterjesztések:jpg;png)
Nincs kiválasztott fájl

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.59 / 5.00
a 70227 értékelésből