Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Corner Hanging Cabinet "R-Line", Bordeaux vörös magas fényű/Arany Power tölgy, 57 cm, Vicco

43 001,00 Ft*

Termékszám: 406673103601119

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Elérhető, szállítási idő 9 - 10 nap

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Ingyenes szállítás és visszaküldés
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Pénzvisszafizetési garancia és 30 napos visszatérítési politika
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Termékinformációk "Corner Hanging Cabinet "R-Line", Bordeaux vörös magas fényű/Arany Power tölgy, 57 cm, Vicco"
  • A felhasznált anyagok nagyon jó minőségűek, és maximális kényelmet nyújtanak a használat és az ápolás során.
  • Az "R-Line" sorozatú konyhamoduljaink variálhatók és egyedileg kombinálhatók.
  • MÉRETEK: Fali sarokpolc a konyhába rendelkezik a következő méretekkel: 57x57 cm - Szélesség, 60 cm - Magasság, 34,1 cm - Mélység. Az összes részletes méret a fényképeken van feltüntetve.
  • ANYAG: Akasztós konyhaszekrény 16 mm-es, karbantartást nem igénylő forgácslapból készül, melamin gyantabevonattal.
  • SZÁLLÍTÁSI TERJED: Összeszerelhető sarok fali szekrény (Megjegyzés: a dekoráció nem szerepel a szállításban), Szerelési útmutató, Szerelési anyag
Az R-Line sarok fali szekrény tökéletes konyhai szekrény mindazok számára, akik teljes mértékben ki akarják használni konyhájuk terét. Speciális felépítésének köszönhetően minden sarokba tökéletesen illeszkedik, és további tárolóhelyet kínál minden konyhai eszközének. A sorozat különböző konfigurációkban kapható, így megtalálhatja az igényeinek megfelelő modellt. Ha pedig még több helyre van szüksége, egyszerűen hozzáadhat további modulokat – különböző méretű és formájú. Az R-Line sarok fali szekrénnyel olyan komplett megoldást kínál konyhájához, amely nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Engedd, hogy ő inspiráljon, és új szintre emelje konyháját!

---

Műszaki információk:


Színek:
Bordeaux magasfényű, Goldkraft tölgy

Méretek:
57 x 60 x 34,1 cm (SzxMxM)

Anyag:
Forgácslap, 16 mm

Felület:
Melamin gyanta bevonat

Tárgy súlya:
15,02 kg

A termék súlya csomagolással együtt:
17 kg

---

SZÁLLÍTÁSI TERÜLET: Sarokfali szekrény készletként (megjegyzés: dekoráció nem tartozék), összeszerelési útmutató, összeszerelési anyag

Az "R-Line" egy sokoldalú bútorcsalád, amely konyhabútorokat, összeszerelésre kész elemeket és szekrényeket tartalmaz a háztartás, a mosoda és a kreatív területek számára. Széles szín- és méretválasztékot kínál, amely minden helyiségben egyedi megoldásokat tesz lehetővé. Az alapegységek állítható lábakkal vannak ellátva, így külön-külön vagy komplett szettként is konfigurálhatók, hogy megfeleljenek a különböző igényeknek és javítsák a funkcionalitást a különböző környezetekben.

Fal színe: Arany Power tölgy
Méret: Sarok fali szekrény 57 cm
Szín: Bordeaux vörös magas fényű
Végrehajtás: Fali egységek
Szélesség: 57cm
Magasság: 60cm
Hossz: 57cm
Súly: 17kg
Termék GYIK

Konyhaszekrényeink különböző méretekben érhetők el, így azokat az egyes konyha méretéhez szabhatja. Az összes méretről információt megtalálja az adott termék aloldalain.

Konyhaszekrényeinket magas minőségű anyagokból készítjük, amelyek tartósak és funkcionálisak egyaránt. Gondosan kiválasztott anyagokat használunk szekrényekhez, munkalapokhoz és felületekhez annak érdekében, hogy konyhája ne csak esztétikailag vonzó, hanem strapabíró is legyen. Anyagaink célja, hogy ellenálljanak a konyhai mindennapi igénybevételeknek és hosszú távú örömet nyújtsanak Önnek.

Igen, egyedi igényei szerint összeállíthat egy konyhasort. Azonban rendelkezünk komplett konyhasorokkal és sarokkonyhákkal is a kínálatunkban.

Mivel sok termékünket raktáron tartjuk, a szállítási idő általában csak 1-hét. Az adott termékeknél találhatók meg az pontos információk.

Nem, azonban a szekrények összeszerelése egyszerű és nem igényel speciális képességeket. Részletes összeszerelési útmutatót és összeállítási videókat biztosítunk Önnek, amelyek lépésről lépésre mutatják be, hogyan szerelheti fel könnyedén a szekrényeket.

Konyhaszekrényeink úgy vannak tervezve, hogy magasságuk alapértelmezett módon jól kiegyensúlyozott legyen. Igény esetén azonban egyedi beállításokat is elvégezhet. Sok konyhasornk magasságállító lábakkal van ellátva, amelyek segítségével könnyedén kiegyenlíthetők a padló egyenetlenségei.

Igen, kínálatunkban vannak speciális sarokmodelljeink, amelyek sarokszekrénybe való szereléshez tervezettek.

Ha problémák merülnének fel a szállítással vagy a szállított áruval kapcsolatban, legjobb, ha azonnal felkeres minket. Kérjük, mindig adja meg a számlaszámot és a nevét, hogy gyorsan azonosítani tudjuk a rendelést. Szeretjük termékeinket, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is így lesz. Ezért 30 napos, kockázatmentes próbaidőt kínálunk. Ha elégedetlen a rendelésével, teljes visszatérítést biztosítunk Önnek.

10 az 91 értékelésből

4.48 ki 5 csillagok


51%

47%

2%

0%

0%


Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.

Kiváló

Nagyon jó

Elfogadható

Nem kielégítő

(A fájlok maximális száma:3, Maximális fájlméret (MB-ban):32, Engedélyezett fájlkiterjesztések:jpg;png)
Nincs kiválasztott fájl

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.60 / 5.00
a 73602 értékelésből