Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100-odstotna zaščita kupca
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna vrnitev
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Brezplačna dostava od 0,00 €

Arles" öltözoasztal fehér/szürke Vicco paddal

100 761,00 Ft*

Termékszám: 406673122750119

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Elérhető, szállítási idő 3 - 4 nap

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Ingyenes szállítás és visszaküldés
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Pénzvisszafizetési garancia és 30 napos visszatérítési politika
Geld zurück Garantie
bequem bezahlen per

Vorauszahlung

Termékinformációk "Arles" öltözoasztal fehér/szürke Vicco paddal"
A világosan meghatározott Arles kozmetikai asztal egyenes vonalvezetésu dizájnelemekkel teszi élvezetessé a napi sminkelési rutint. Az ékszerek, szépségápolási és stylingeszközök az alapszekrényben és a tágas fiókban vagy az asztal felületén találják meg a helyüket.
A praktikus push-to-open funkció zökkenomentes, fogantyú nélküli nyitást biztosít. A 2 színu megjelenés az öltözoasztalt vizuálisan kiemelkedové teszi, amely minden helyiséget feldob. A nagyméretu, kör alakú tükör még ragyogóbb fényben tündököl.
Verd meg magad, és miért ne kombinálhatnád az öltözoasztalt ráadásul egy modern dizájn zsámollyal, egy nagyszeru paddal vagy esetleg egy LED-es fénylánccal!

A szállítási terjedelemben található, illusztrált összeszerelési útmutató segítségével az összeszerelés elképzelhetoen egyszeru!________________________________________________________________________________

Műszaki adatok

Színek
Korpusz: Fehér
Fronti rész, tükör: Világosszürke

Méretek
Total: 120 x 77,2 x 40 cm (SzxHxT)
Tükör: 71,5 cm (Ø)

Tartály: 70 x 45,5 x 35 cm (BxHxT)

Súly
Frakkasztal tükörrel: 32,8 kg
Bank: 9,7 kg

Anyag
Frakkasztal: forgácslap, 16 mm, melamin bevonat
Bank: forgácslap, 22 mm, melamin bevonat.________________________________________________________________________________

Szállítási terjedelem

- 1x öltözoasztal tükörrel
- 1x pad

A dekoráció nem tartozék.
Szín: Fehér
Végrehajtás: Arles, Öltözőasztal
ülőhely opció: Bank
Szélesség: 40cm
Magasság: 77.2cm
Hossz: 70cm
Súly: 42.5kg
Termék GYIK

Sminkasztalaink magas minőségű anyagokból, mint tömör fa, MDF és fém készülnek. A felületek ellenálló és tartós lakkal vannak bevonva, amely könnyen tisztítható.

Az LED tükrökbe integrált LED lámpák vannak, amelyek modern és minimalista megjelenést biztosítanak. Hollywoodi stílusú tükrünk viszont több izzóval rendelkezik a tükör körül, ami glamourös atmoszférát kölcsönöz és egyenletes megvilágítást biztosít. Mindkét változat kiváló sminkelési élményt nyújt.

Sok sminkasztalunkat azonnal rendelheti megfelelő ülőhellyel. Választhat kényelmes és magasságban állítható pamlagot vagy ülőpadot. Az összes modellünk azonban kapható ülőhely nélkül is.

Igen, az LED világítással vagy hollywoodi tükrökkel rendelkező sminkasztalokat konnektorhoz kell csatlakoztatni. Megfelelő tápkábelt mellékelünk.

Igen, minden fésülködőasztalunkhoz tartozik egy könnyen követhető összeszerelési útmutató. Számos termékhez részletes összeszerelési videókat is biztosítunk, amelyek lépésről lépésre elmagyarázzák, hogyan lehet könnyedén összeszerelni a fésülködőasztalokat.

Ez a modelltől függ. Egyes sminkasztalaink levehető tükröket kínálnak, míg mások rögzítettek. További információkért olvassa el a termékleírást.

Mivel sok termékünk raktáron van, a szállítási idő általában csak néhány nap. A pontos információkat megtalálja az egyes termékleírásokban.

Ha bármilyen probléma adódik a szállítással vagy a termékkel, kérjük, azonnal lépjen velünk kapcsolatba. Kérjük, mindig adja meg a számlaszámot és a nevét, hogy gyorsan hozzárendelhessük a rendelést. Szeretjük termékeinket és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is így tesz. Ezért 30 napos kockázatmentes próbaidőt kínálunk. Ha nem elégedett a rendelésével, visszatérítjük az összeget.

0 az 0 értékelésből

Hagyj egy kritikát!

Ossza meg tapasztalatait más ügyfelekkel.

Kiváló

Nagyon jó

Elfogadható

Nem kielégítő

(A fájlok maximális száma:3, Maximális fájlméret (MB-ban):32, Engedélyezett fájlkiterjesztések:jpg;png)
Nincs kiválasztott fájl

Ügyfél-elégedettség
Nagyon jó
4.59 / 5.00
a 70292 értékelésből